3 features til dit nye køkken

Kategori: Udstyr

Dato: 25 jan, 2022

Sponsoreret

Et dansk køkken har en gennemsnitsalder på 10 år. Det lyder måske ikke af meget, men det er ikke så mærkeligt. Der er altid nye features tilgængelige for vores køkkener, og i takt med at vi bliver ældre, bliver de fleste af os også rigere.

 

Indbygningsspot

Hvis man elsker at lave mad, bør man altså dyrke sin hobby i et ordenligt belyst lokale. Du skal derfor udvide din lysbesætning i køkkenet med indbygningsspot. Indbygningsspot kan placeres på undersiden af dine køkkenlåger og vil derfor ofte lyse lige ned på din arbejdsplads. De giver et fantastisk lys, der sikrer at du altid kan læse din kogebog, eller nemt finde stedet, hvor du skal lægge snittet, hvis du fileterer fisk fra bunden.

Når maden er færdig giver lyset også mulighed for at anrette tallerkener knivskarpt.

 

Kogende vand på et splitsekund

Når man står og laver mad, har man pludselig brug for en gryde fuld af kogende vand. Det kan tage lang tid at koge en gryde op fra koldt vand, og derfor supplerer mange med den noget hurtigere løsning: elkedlen.

 

Selvom elkedlen går stærkt, kan det gøres endnu hurtigere med en Quooker. Apparatet, der ligner en almindelig vandhane, leverer kogende vand direkte fra hanen på et øjeblik. Aldrig mere skal du stå og have glemt pastavandet, når gæsterne ankommer.

 

Magnetskinne

Når du bruger en mindre formue på knive, der er skarpe som samuraisværd, ønsker du selvfølgelig at holde dem skarpe. Knivene bliver dog hurtigt sløve, hvis de ligger og roder rundt i køkkenskuffen. Selvom en knivblok holder knivene fast, sløver den også knivene, når du tager dem ind og ud af blokken. Køb derfor en magnetisk skinne til at hænge over din arbejdsstation. Skinnen rører kun en lille del af kniven, og slider ikke på dem.

Skrevet af: VAIWFgy1Ju

Andre indlæg…

Hvilken varmekilde skal du vælge?

Hvilken varmekilde skal du vælge?

  Komfort og bekvemmelighed er noget af det vigtigste, når det kommer til at opvarme dit hjem. Der er mange forskellige varmekilder til hjemmet derude, og det er vigtigt at vide, hvilke der er de mest omkostningseffektive og miljøvenlige.   Her er en...

Vælg den rigtige autolift eller MC-lift til værkstedet

Vælg den rigtige autolift eller MC-lift til værkstedet

Enhver, der roder med biler eller motorcykler, ved, hvor vigtigt det er at have den helt rigtige lift til rådighed i hverdagen. Da der findes et bredt udvalg af forskellige lifte, bør du altid danne dig et overblik over udvalget, inden du køber en ny til dit værksted....

Fordele og ulemper ved køb af en brugt mobiltelefon

Fordele og ulemper ved køb af en brugt mobiltelefon

Hvis du ønsker at købe en ny mobiltelefon, spekulerer du sikkert på, om du skal anskaffe dig en ny eller en brugt. Det er et dilemma, som vi alle står over for på et eller andet tidspunkt.  Uanset om du hælder til at købe en ny eller en brugt mobiltelefon, skal du...