Er leasing det rigtige for mig?

Kategori: Biler

Dato: 22 mar, 2021

Sponsoreret

At lease en bil kan i mange tilfælde give dig mulighed for at køre rundt i en flot og lækker bil i forhold til, hvis du vælger at købe en bil. Der er nemlig som regel en lavere udbetaling eller engangsydelse på en bil, du leaser, sammenlignet med en bil, du køber.

Men når leasingaftalen udløber, ejer du ikke bilen medmindre, at aftalen giver dig mulighed for at købe bilen fra forhandleren. Inden du vælger at lease en bil, er det vigtigt, at du finder ud af, om det er det rette for dig.

Skal jeg lease min næste bil?

Afhængigt af dine ønsker og livsstil, kan det være fornuftigt at lease i stedet for at købe. Her er et par faktorer, der kan hjælpe dig med at beslutte, om leasing er det rigtige for dig eller ej.

Du vil nemt kunne skifte bil. Hvis du elsker at skifte bil, vil du nyde fordelene ved leasing. Her er det nemlig meget nemmere at skifte bil regelmæssigt, såsom efter to til tre år, fremfor hvis du køber en bil.

Du vil ikke eje en bil. Hvis du ikke ønsker at eje en bil, og blot ser det som noget besværligt, kan leasing være et godt valg for dig.

Du har brug for en bil i kort tid. Måske bor du et specifikt sted i en kortere periode og har brug for en bil. I så fald kan det være mere fornuftigt at tegne en leasingaftale end at skulle købe og sælge en bil.

Vil du gerne lease din næste bil, kan du læse mere om leasing af bil hos Fleggaard Auto.

Skrevet af: VAIWFgy1Ju

Andre indlæg…

Er hybridbiler det nye sort?

Er hybridbiler det nye sort?

Salget af hybridbiler går kun én vej, og det er op! I takt med, at prisen og tilgængeligheden passer bedre og bedre til danskernes behov, er der også en stigende interesse for at gøre noget godt for miljøet – og derfor er mange begyndt at kigge i hybrid- og elbilernes...

Få fingrene i din drømmebil med leasing

Få fingrene i din drømmebil med leasing

Har du en drøm om at eje en helt særlig bil? En måde at komme tættere på dit favoritmærke og model er ved at lease den - og leasing er netop en god investering, hvis du har dyre vaner. Når du vælger en leasingaftale, betaler du en månedlig ydelse for at leje bilen...

En Mercedes er det perfekte visitkort

En Mercedes er det perfekte visitkort

Har du en virksomhed, hvor du og eventuelle ansatte kører landevejene tynde for at mødes med kunder og besøge samarbejdspartnere? Så er en Mercedes det perfekte visitkort, da den emmer af kvalitet og professionalisme. Det kan gøre, at dine kunder straks opfatter din...