Er leasing det rigtige for mig?

Kategori: Biler

Dato: 22 mar, 2021

Sponsoreret

At lease en bil kan i mange tilfælde give dig mulighed for at køre rundt i en flot og lækker bil i forhold til, hvis du vælger at købe en bil. Der er nemlig som regel en lavere udbetaling eller engangsydelse på en bil, du leaser, sammenlignet med en bil, du køber.

Men når leasingaftalen udløber, ejer du ikke bilen medmindre, at aftalen giver dig mulighed for at købe bilen fra forhandleren. Inden du vælger at lease en bil, er det vigtigt, at du finder ud af, om det er det rette for dig.

Skal jeg lease min næste bil?

Afhængigt af dine ønsker og livsstil, kan det være fornuftigt at lease i stedet for at købe. Her er et par faktorer, der kan hjælpe dig med at beslutte, om leasing er det rigtige for dig eller ej.

Du vil nemt kunne skifte bil. Hvis du elsker at skifte bil, vil du nyde fordelene ved leasing. Her er det nemlig meget nemmere at skifte bil regelmæssigt, såsom efter to til tre år, fremfor hvis du køber en bil.

Du vil ikke eje en bil. Hvis du ikke ønsker at eje en bil, og blot ser det som noget besværligt, kan leasing være et godt valg for dig.

Du har brug for en bil i kort tid. Måske bor du et specifikt sted i en kortere periode og har brug for en bil. I så fald kan det være mere fornuftigt at tegne en leasingaftale end at skulle købe og sælge en bil.

Vil du gerne lease din næste bil, kan du læse mere om leasing af bil hos Fleggaard Auto.

Skrevet af: VAIWFgy1Ju

Andre indlæg…

Find glæden ved en brugt Ford Fiesta

Find glæden ved en brugt Ford Fiesta

Hører det populære bilmærke Ford til blandt dine yndlingsmærker, når det kommer til en god og rummelig bil, så er en brugt Ford Fiesta værd at se nærmere på. Brugte biler er med til at spare dig for en masse penge, sammenlignet med en helt ny model. Ford Fiesta er en...

Importér din nye bil fra Tyskland

Importér din nye bil fra Tyskland

Ja du læste rigtigt, for hos Sandjensen.dk er det muligt med import af bil fra Tyskland. Selvom vi i Danmark har et stort og spændende udvalg af biler, så er det ikke altid ensbetydende med at lige præcis den bil du søger findes.   Det er der heldigvis råd for,...