Er leasing det rigtige for mig?

Kategori: Biler

Dato: 22 mar, 2021

Sponsoreret

At lease en bil kan i mange tilfælde give dig mulighed for at køre rundt i en flot og lækker bil i forhold til, hvis du vælger at købe en bil. Der er nemlig som regel en lavere udbetaling eller engangsydelse på en bil, du leaser, sammenlignet med en bil, du køber.

Men når leasingaftalen udløber, ejer du ikke bilen medmindre, at aftalen giver dig mulighed for at købe bilen fra forhandleren. Inden du vælger at lease en bil, er det vigtigt, at du finder ud af, om det er det rette for dig.

Skal jeg lease min næste bil?

Afhængigt af dine ønsker og livsstil, kan det være fornuftigt at lease i stedet for at købe. Her er et par faktorer, der kan hjælpe dig med at beslutte, om leasing er det rigtige for dig eller ej.

Du vil nemt kunne skifte bil. Hvis du elsker at skifte bil, vil du nyde fordelene ved leasing. Her er det nemlig meget nemmere at skifte bil regelmæssigt, såsom efter to til tre år, fremfor hvis du køber en bil.

Du vil ikke eje en bil. Hvis du ikke ønsker at eje en bil, og blot ser det som noget besværligt, kan leasing være et godt valg for dig.

Du har brug for en bil i kort tid. Måske bor du et specifikt sted i en kortere periode og har brug for en bil. I så fald kan det være mere fornuftigt at tegne en leasingaftale end at skulle købe og sælge en bil.

Vil du gerne lease din næste bil, kan du læse mere om leasing af bil hos Fleggaard Auto.

Skrevet af: VAIWFgy1Ju

Andre indlæg…

Hvordan flexleaser man?

Hvordan flexleaser man?

Der er mange måder, hvorpå man kan finansiere sin nye bil, og flere vinder hele tiden frem. Splitleasing, releasing, minileasing. Det er en jungle. Og nu har endnu en meldt sig banen med et smartklingende navn: flexleasing. Du har måske hørt den omtalt af dine...

Nyd den gode komfort i en Ford

Nyd den gode komfort i en Ford

Hvordan lyder det at få mulighed for at køre rundt i en Ford hver eneste dag? Med ford privatleasing får du muligheden, endda helt uden at du behøver at støvsuge hele bankkontoen for dine opsparede penge.    Der er ingen tvivl om at Ford for mange mennesker, er...

Find glæden ved en brugt Ford Fiesta

Find glæden ved en brugt Ford Fiesta

Hører det populære bilmærke Ford til blandt dine yndlingsmærker, når det kommer til en god og rummelig bil, så er en brugt Ford Fiesta værd at se nærmere på. Brugte biler er med til at spare dig for en masse penge, sammenlignet med en helt ny model. Ford Fiesta er en...