Få fingrene i din drømmebil med leasing

Kategori: Biler

Dato: 29 jan, 2021

Sponsoreret

Har du en drøm om at eje en helt særlig bil? En måde at komme tættere på dit favoritmærke og model er ved at lease den – og leasing er netop en god investering, hvis du har dyre vaner. Når du vælger en leasingaftale, betaler du en månedlig ydelse for at leje bilen frem for at eje den. Leasingperioden løber over en aftalt tidsperiode på typisk 1- 3 år. Inden du vælger at lease din næste bil, skal du overveje, hvilken type aftale der er den bedste til dig – man skelner mellem private, erhvervs- og flexaftaler.

Forskellen på privat-, erhverv- og flexleasing

Betydningerne ligger allerede i betegnelserne for de forskellige leasingtyper, men alligevel kan der være ting, som du bør overveje, hvis du eksempelvis er erhvervsdrivende, er medarbejder med firmabil eller privatperson.

  • Privatleasing: Privatleasing er for dig, der som privatperson ønsker alle de favorable fordele ved at være bilejer – såsom råderetten over din bil – mens du slipper for de tidskrævende forpligtelser og uforudsigelige udgifter. Du lader finansieringsselskabet købe den pågældende bil for derefter at leje den til dig for en månedlig ydelse, hvor al servicen er inkluderet i den endelige pris. Du betaler kun for brændstof, forsikring og grønafgift.
  • Erhvervsleasing: Erhvervsleasing er for dig, der ønsker at lease firmabiler til dig selv eller dine ansatte. Uanset om du kører til mange kundemøder, kører som sælger eller håndværker, så kan der være penge at spare ved at lease frem for at købe. Ved leasing kender du alle omkostninger på forhånd og kan dermed nemmere lægge et skarpt budget. Ved en erhvervsleasingaftale kan du desuden få ydelser såsom abonnementer på vejhjælp og dækservice med.
  • Flexleasing: Flexleasing går ud på, at du eller din virksomhed leaser en bil på et fleksibelt grundlag. Med flexleasing har du mulighed for at skræddersy afbetalingen på bilen – så med andre ord er det en leasingaftale med forholdsmæssig registreringsafgift, uden at bilen mister værdi. Flexleasing er særligt populært ved leje af store og dyre luksusbiler, som der typisk opkræves høje registreringsafgifter for. Læs mere om mercedes leasing hos findleasing.nu.

 

 

 

Skrevet af: Morten Markussen

Andre indlæg…

Importér fra Tyskland og spar penge på din drømmebil

Importér fra Tyskland og spar penge på din drømmebil

Drømmer du om en bil i en dyrere prisklasse, men kan du ikke overskue de danske købspriser? Med flexleasing kan du få din drømmebil importeret fra Tyskland og dermed undgå at skulle betale fuld registreringsafgift.  Sådan fungerer import af bil Import af bil kan lyde...

Overvejer du at købe ny bil?

I dagens moderne samfund er fleksibilitet og bekvemmelighed mere værdifuldt end nogensinde før. Det gælder ikke kun i vores daglige rutiner, men også når det kommer til de store beslutninger i livet, som f.eks. at skifte bil. Privatleasing er blevet et populært...

Nøglefaktorer for dine medarbejderes trivsel

Nøglefaktorer for dine medarbejderes trivsel

I et travlt og dynamisk arbejdsmiljø er det afgørende at have de rette værktøjer til rådighed for at opnå succes. Et velorganiseret kontor, effektive arbejdsprocesser og moderne teknologi er blot nogle af de faktorer, der bidrager til en vellykket virksomhed. Der er...