Få fingrene i din drømmebil med leasing

Kategori: Biler

Dato: 29 jan, 2021

Sponsoreret

Har du en drøm om at eje en helt særlig bil? En måde at komme tættere på dit favoritmærke og model er ved at lease den – og leasing er netop en god investering, hvis du har dyre vaner. Når du vælger en leasingaftale, betaler du en månedlig ydelse for at leje bilen frem for at eje den. Leasingperioden løber over en aftalt tidsperiode på typisk 1- 3 år. Inden du vælger at lease din næste bil, skal du overveje, hvilken type aftale der er den bedste til dig – man skelner mellem private, erhvervs- og flexaftaler.

Forskellen på privat-, erhverv- og flexleasing

Betydningerne ligger allerede i betegnelserne for de forskellige leasingtyper, men alligevel kan der være ting, som du bør overveje, hvis du eksempelvis er erhvervsdrivende, er medarbejder med firmabil eller privatperson.

  • Privatleasing: Privatleasing er for dig, der som privatperson ønsker alle de favorable fordele ved at være bilejer – såsom råderetten over din bil – mens du slipper for de tidskrævende forpligtelser og uforudsigelige udgifter. Du lader finansieringsselskabet købe den pågældende bil for derefter at leje den til dig for en månedlig ydelse, hvor al servicen er inkluderet i den endelige pris. Du betaler kun for brændstof, forsikring og grønafgift.
  • Erhvervsleasing: Erhvervsleasing er for dig, der ønsker at lease firmabiler til dig selv eller dine ansatte. Uanset om du kører til mange kundemøder, kører som sælger eller håndværker, så kan der være penge at spare ved at lease frem for at købe. Ved leasing kender du alle omkostninger på forhånd og kan dermed nemmere lægge et skarpt budget. Ved en erhvervsleasingaftale kan du desuden få ydelser såsom abonnementer på vejhjælp og dækservice med.
  • Flexleasing: Flexleasing går ud på, at du eller din virksomhed leaser en bil på et fleksibelt grundlag. Med flexleasing har du mulighed for at skræddersy afbetalingen på bilen – så med andre ord er det en leasingaftale med forholdsmæssig registreringsafgift, uden at bilen mister værdi. Flexleasing er særligt populært ved leje af store og dyre luksusbiler, som der typisk opkræves høje registreringsafgifter for. Læs mere om mercedes leasing hos findleasing.nu.

 

 

 

Skrevet af: Morten Markussen

Andre indlæg…

Er hybridbiler det nye sort?

Er hybridbiler det nye sort?

Salget af hybridbiler går kun én vej, og det er op! I takt med, at prisen og tilgængeligheden passer bedre og bedre til danskernes behov, er der også en stigende interesse for at gøre noget godt for miljøet – og derfor er mange begyndt at kigge i hybrid- og elbilernes...

Er leasing det rigtige for mig?

Er leasing det rigtige for mig?

At lease en bil kan i mange tilfælde give dig mulighed for at køre rundt i en flot og lækker bil i forhold til, hvis du vælger at købe en bil. Der er nemlig som regel en lavere udbetaling eller engangsydelse på en bil, du leaser, sammenlignet med en bil, du køber. Men...

En Mercedes er det perfekte visitkort

En Mercedes er det perfekte visitkort

Har du en virksomhed, hvor du og eventuelle ansatte kører landevejene tynde for at mødes med kunder og besøge samarbejdspartnere? Så er en Mercedes det perfekte visitkort, da den emmer af kvalitet og professionalisme. Det kan gøre, at dine kunder straks opfatter din...