Fire gode grunde til at vælge de rigtige dæk

Kategori: Reservedele

Dato: 4 maj, 2022

Sponsoreret

I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor det altid er en god ide, at have de rigtige bmw dæk på din BMW. Om vinteren er det vigtigt at have nogle gode dæk på bilen, for at kunne køre sikkert, især når vejene er glatte. 

 

Vinterdæk er nemlig lavet med en helt anden type gummiblanding, og har ligeledes et ganske andet mønster, hvilket gør dem specielt egnet til at modstå glatte veje. 

 

Giver dig et godt vejgreb

Et vinterdæk er designet med dybe dæk lameller, som får bilen til at stå sikkert på vejen. Ligeledes er gummiet fleksibelt, også ved de helt lave temperaturer. 

 

Et vinterdæk reducerer risikoen for akvaplaning

På grund af de dybe riller i dækket, sikrer dækket samtidig en effektiv bortledning af vand på dæk og vej, hvilket reducerer risikoen for akvaplaning markant. 

 

Du sparer på bilens sommerdæk

Ved at skifte til vinterdæk, har som sagt stor betydning for sikkerheden, når du kører bil. Men det er ikke alt, for når du skifter til vinterdæk, sparer du på samme tid penge, fordi du ikke slider på bilens sommerdæk. Sommerdækkene kan du derfor sagtens gemme vinteren over, vel og mærket hvis de ikke er slidt ned og mønstret derfor er væk.

 

Har du brug for nogle nye vinterdæk, kan du med fordel besøge genbrug-bmw.dk. Her kan du finde et stort udvalg af vinterdæk, som alle passer til din BMW. Alle dæk er brugte i forvejen, hvilket betyder at du kan spare lidt penge ved at købe dine nye vinterdæk hos Brdr. Schøber Autoimport.

 

Skrevet af: VAIWFgy1Ju

Andre indlæg…

Optimer din køreoplevelse med BMW alufælge

Optimer din køreoplevelse med BMW alufælge

Hvis du er ejer af en BMW, vil du naturligvis have det allerbedste til din bil. Alufælge er den perfekte måde at både forbedre udseende, men også ydeevne på din BMW. Hos Genbrug-BMW.dk er de specialister i BMW alufælge, og har et solidt udvalg af alufælge til BMW på...

Find pakker med reservedele til BMW 1 serie

Find pakker med reservedele til BMW 1 serie

Er I på udkig efter reservedele til BMW 1 serie? I så fald bør I helt sikkert tage at klikke ind og besøge koedbmw.com, hvor I finder et stort og nøje udvalgt sortiment. KOED modtager særligt eksteriørdele, og I kan købe dem i forskellige samlede pakker.  Mange års...

Guide til at købe autodele på nettet

Guide til at købe autodele på nettet

De fleste vælger at købe autodele online. Det er nemlig en nem og hurtig måde at få det gjort på. Du kan hurtigt skabe dig et overblik over udbuddet og prisen på den autodel, du søger. Du behøver derfor ikke længere bruge en masse tid på at besøge den ene butik med...