Hvordan flexleaser man?

Kategori: Biler

Dato: 1 mar, 2022

Sponsoreret

Der er mange måder, hvorpå man kan finansiere sin nye bil, og flere vinder hele tiden frem. Splitleasing, releasing, minileasing. Det er en jungle. Og nu har endnu en meldt sig banen med et smartklingende navn: flexleasing. Du har måske hørt den omtalt af dine kollegaer, eller over hækken af din nabo, og står nu med spørgsmålet:

 

Hvordan flexleaser man?

 

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er til gavn både for private og erhverv. Leasingformen går i sin enkelthed ud på, at du eller din virksomhed lejer en bil på et fleksibelt grundlag. Her har du mulighed for at skræddersy afbetalingen på bilen alt efter, hvor i dit liv du står lige nu.

 

Flexleasing er altså et godt alternativ til køb af bil, hvor fleksibiliteten findes i forholdsmæssig registreringsafgift, som er tilpasset lejer. Der er mange penge at sparre ved at flexlease, og nogle gange kan man sparre helt op til halvdelen af bilen værdi.

 

Fordele privat

En bils registreringsafgift er mange gange det, der får underkæben til at falde for private kunder, da det er en ordentlig sum penge, der skal falde på en enkelt regning. Det slipper du for med flexleasing, hvor man kan dele registreringsafgiften op månedligt.

 

Her betaler man mellem 0,5 og 2% i registreringsafgift afhængig af den aftale, man har lavet med sin forhandler. Her spiller bilens alder også ind, hvor det er særligt billigt at flexlease en bil, der er over 36 måneder gammel.

 

Fordele erhverv

Som du kan se, er der mange fordele privat, og de samme fordele gælder også erhverv. Det kan være en dyr investering at tilføje en ny bil til firmaet. Med flexleasing kan man indgå en aftale, hvor firmaet kun har bilen i jeres varetægt i særligt travle måneder, så du ikke ser bilen stå og miste værdi.

Skrevet af: VAIWFgy1Ju

Andre indlæg…

Sådan får du fingrene i drømmebilen   

Sådan får du fingrene i drømmebilen  

du drømmer om en bestemt bilmodel, som ikke er tilgængelig i Danmark eller er for dyr at købe, så er det en god idé at overveje at import af bil fra Tysklan. Tyskland er kendt for at have et bredt udvalg af biler, og mange af dem er tilgængelige til en lavere pris end...

Skal din virksomhed have ny bil?

Skal din virksomhed have ny bil?

Hvis du overvejer at skaffe en bil til firmaet, er der nogle vigtige ting, som du bør vide, før du træffer din beslutning. Her er nogle ting, du bør overveje: Formålet med bilen: Det er vigtigt at overveje, hvad bilen skal bruges til. Hvis bilen primært skal bruges...

Derfor bør du overveje at lease en bil, frem for at eje

Derfor bør du overveje at lease en bil, frem for at eje

Privat bil leasing er en populær måde have en bil på. Privatleasing af bil er en langtidsleje, hvor du betaler en fast månedlig ydelse for at have bilen. Slip for bekymringer En af de største fordele ved at privat lease en bil er, at du ikke skal bekymre dig om...