Hvordan flexleaser man?

Kategori: Biler

Dato: 1 mar, 2022

Sponsoreret

Der er mange måder, hvorpå man kan finansiere sin nye bil, og flere vinder hele tiden frem. Splitleasing, releasing, minileasing. Det er en jungle. Og nu har endnu en meldt sig banen med et smartklingende navn: flexleasing. Du har måske hørt den omtalt af dine kollegaer, eller over hækken af din nabo, og står nu med spørgsmålet:

 

Hvordan flexleaser man?

 

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er til gavn både for private og erhverv. Leasingformen går i sin enkelthed ud på, at du eller din virksomhed lejer en bil på et fleksibelt grundlag. Her har du mulighed for at skræddersy afbetalingen på bilen alt efter, hvor i dit liv du står lige nu.

 

Flexleasing er altså et godt alternativ til køb af bil, hvor fleksibiliteten findes i forholdsmæssig registreringsafgift, som er tilpasset lejer. Der er mange penge at sparre ved at flexlease, og nogle gange kan man sparre helt op til halvdelen af bilen værdi.

 

Fordele privat

En bils registreringsafgift er mange gange det, der får underkæben til at falde for private kunder, da det er en ordentlig sum penge, der skal falde på en enkelt regning. Det slipper du for med flexleasing, hvor man kan dele registreringsafgiften op månedligt.

 

Her betaler man mellem 0,5 og 2% i registreringsafgift afhængig af den aftale, man har lavet med sin forhandler. Her spiller bilens alder også ind, hvor det er særligt billigt at flexlease en bil, der er over 36 måneder gammel.

 

Fordele erhverv

Som du kan se, er der mange fordele privat, og de samme fordele gælder også erhverv. Det kan være en dyr investering at tilføje en ny bil til firmaet. Med flexleasing kan man indgå en aftale, hvor firmaet kun har bilen i jeres varetægt i særligt travle måneder, så du ikke ser bilen stå og miste værdi.

Skrevet af: VAIWFgy1Ju

Andre indlæg…

Importér fra Tyskland og spar penge på din drømmebil

Importér fra Tyskland og spar penge på din drømmebil

Drømmer du om en bil i en dyrere prisklasse, men kan du ikke overskue de danske købspriser? Med flexleasing kan du få din drømmebil importeret fra Tyskland og dermed undgå at skulle betale fuld registreringsafgift.  Sådan fungerer import af bil Import af bil kan lyde...

Overvejer du at købe ny bil?

I dagens moderne samfund er fleksibilitet og bekvemmelighed mere værdifuldt end nogensinde før. Det gælder ikke kun i vores daglige rutiner, men også når det kommer til de store beslutninger i livet, som f.eks. at skifte bil. Privatleasing er blevet et populært...

Nøglefaktorer for dine medarbejderes trivsel

Nøglefaktorer for dine medarbejderes trivsel

I et travlt og dynamisk arbejdsmiljø er det afgørende at have de rette værktøjer til rådighed for at opnå succes. Et velorganiseret kontor, effektive arbejdsprocesser og moderne teknologi er blot nogle af de faktorer, der bidrager til en vellykket virksomhed. Der er...