Ny eller brugt bil?

Kategori: Biler

Dato: 28 maj, 2021

Sponsoreret

Har du planer om at købe en ny bil, men er i tvivl, om du skal købe den brugt eller fra ny? Der er fordele og ulemper ved begge dele, som du kan læse mere om her.

Fordele og ulemper ved køb af en brugt bil

Vælger du at købe en brugt bil, enten hos en forhandler eller af en privatperson, er der både fordele og ulemper frem for at købe bilen fra ny.

  • Spar penge ved køb af en brugt bil
  • Mindre tab på en brugt bil
  • Bilens stand


Fordele og ulemper ved køb af en ny bil

Der er noget helt særligt ved at sætte sig ind i en helt ny bil, og mange vil nok også helst eje en bil, som ingen andre har kørt i før. Der findes både fordele og ulemper ved at investere i en ny bil frem for en brugt.

  • En bil uden skavanker
  • Kører længere på literen
  • Få de nyeste features og funktioner
  • En ny bil er ofte mere sikker

 

Skal din næste bil være ny eller brugt?

Om din næste bil skal være ny eller brugt, er helt op til dig. Der er fordele og ulemper ved begge dele, og det drejer sig i første omgang om at finde frem til dine egne behov, samt hvilke krav du har til din nye bil. Skal den være billig? Køre langt på literen? Have klimaanlæg? Eller noget helt fjerde? Når du først har fundet frem til dine kriterier, er det bare med at gå på jagt for eksempel ved at sammenligne både nye og brugte modeller. Hos Auto-Cramer, som er Ford forhandler, finder du både nye og brugte modeller.

Skrevet af: VAIWFgy1Ju

Andre indlæg…

Find glæden ved en brugt Ford Fiesta

Find glæden ved en brugt Ford Fiesta

Hører det populære bilmærke Ford til blandt dine yndlingsmærker, når det kommer til en god og rummelig bil, så er en brugt Ford Fiesta værd at se nærmere på. Brugte biler er med til at spare dig for en masse penge, sammenlignet med en helt ny model. Ford Fiesta er en...

Importér din nye bil fra Tyskland

Importér din nye bil fra Tyskland

Ja du læste rigtigt, for hos Sandjensen.dk er det muligt med import af bil fra Tyskland. Selvom vi i Danmark har et stort og spændende udvalg af biler, så er det ikke altid ensbetydende med at lige præcis den bil du søger findes.   Det er der heldigvis råd for,...