4 sikkerhedstips til motorcyklister

Kategori: Fart over feltet

Dato: 30 okt, 2021

Sponsoreret

For at være en god motorcyklist er det vigtigt, at du har styr på sikkerheden. Uanset om du lige er startet med at køre på de to hjul, eller om du har kørt i flere år, er det en god idé, at du bruger tid på at sætte dig ind i, hvordan du kører så sikkert som muligt. Her finder du 4 gode sikkerhedstips til motorcyklister.

Tjek vejret, inden du begiver dig ud på vejene

Regn, is og sne kan kompromittere din tur. At køre i sådan et vejr kan være farligt for motorcyklister, fordi du har et mindre vejgreb end en bil. Derudover er sigtbarheden også nedsat. Vælg en anden dag, hvis vejret er dårligt.

Brug motorcykeludstyr

Motorcykeludstyr beskytter dig, hvorfor du ikke bør køre uden forskelligt udstyr. Du bør både bruge en hjelm samt motorcykelbukser, en motorcykeljakke og så videre.

Undersøg din motorcykel før hver tur

Det er en god idé at inspicere din motorcykel, inden du kører ud på en tur. På den måde kan du være sikker på, at der ikke er noget galt med din motorcykel.

Du bør tjekke alt lige fra forlygter til baglygter, blinklys, bremser, brændstof, olie, dæktryk, styr og sidespejle. Er der noget galt med dine spejle, kan du sagtens selv skifte dine sidespejle til MC.

Overhold færdselsreglerne

Dette ved du nok allerede, men det er vigtigt at følge færdselsreglerne og køre den angivne hastighedsgrænse for at undgå ulykker. Desuden bør du altid være opmærksom på omgivelserne omkring dig og sørge for, at du er synlig for bilisterne.

Skrevet af: VAIWFgy1Ju

Andre indlæg…

Overvejer du at splitlease?

Overvejer du at splitlease?

Bruger du en del tid på landevejen i en firmabil, så kan det være at splitlease er noget for dig? Med splitleasing slipper din arbejdsgiver samtidig med en masse tidskrævende papirarbejde, mens du på samme tid får mulighed for at køre vejene tyndt i din yndlingsbil. ...

Hvilken funktion vil du mindst undvære på en bil?

Hvilken funktion vil du mindst undvære på en bil?

Mange vil måske mene, at biler handler om fart, lækkert design, stor kørerglæde og komfort. Men en bil uden bremser, er en fartmaskine, du ikke kan stoppe. Derfor er bremser uden tvivl den vigtigste funktion, en bil besidder. Mange facetter, én vigtig funktion Når det...