Overvejer du at splitlease?

Kategori: Fart over feltet

Dato: 30 nov, 2021

Sponsoreret

Bruger du en del tid på landevejen i en firmabil, så kan det være at splitlease er noget for dig? Med splitleasing slipper din arbejdsgiver samtidig med en masse tidskrævende papirarbejde, mens du på samme tid får mulighed for at køre vejene tyndt i din yndlingsbil. 

Splitleasing er perfekt til dig som bruger bilen i forbindelse med job, og som samtidig ønsker at benytte bilen i et begrænset privat omfang. Lyder splitleasing til at være noget for dig, så bør du læse med lige her. 

Hvordan foregår splitleasing?

Splitleasing fungerer egentlig ganske enkelt, især hvis du ofte bruger bilen i forbindelse med erhvervskørsel. Splitleasing foregår ved at der laves to forskellige kontrakter, der deles op i en privatkørselsdel og en erhvervskørselsdel. 

 

Hvis du vælger at splitlease en bil, betaler du kun for de kilometer du bruger bilen til privatkørsel. Den anden del af din kørsel, som du primært vil bruge i forbindelse med dit job, skal din arbejdsgiver betale. 

 

Fordele ved at splitlease

  • Din arbejdsgiver slipper for en masse tidskrævende papirarbejde
  • Du får mulighed for at køre rundt i din drømmebil
  • Jo dyrere bilen er – jo større økonomisk fordel
  • Du slipper for beskatning af fri bil
  • Der er færre udgifter for det firma du er ansat ved

 

Kørselsregnskab og GPS

Vælger du at indgå en splitleasingaftale, skal der altid føres et kørselsregnskab, så der ikke bliver nogen tvivl om, hvem det er der skal betale for hvad i forhold til den leasede bil. Bilen bliver derfor udstyret med en GPS, så ingen kan være i tvivl om hvor bilen befinder sig, eller hvilken slags kørsel bilen i løbet af leasingperioden bliver brugt til.

Skrevet af: VAIWFgy1Ju

Andre indlæg…

4 sikkerhedstips til motorcyklister

4 sikkerhedstips til motorcyklister

For at være en god motorcyklist er det vigtigt, at du har styr på sikkerheden. Uanset om du lige er startet med at køre på de to hjul, eller om du har kørt i flere år, er det en god idé, at du bruger tid på at sætte dig ind i, hvordan du kører så sikkert som muligt....

Hvilken funktion vil du mindst undvære på en bil?

Hvilken funktion vil du mindst undvære på en bil?

Mange vil måske mene, at biler handler om fart, lækkert design, stor kørerglæde og komfort. Men en bil uden bremser, er en fartmaskine, du ikke kan stoppe. Derfor er bremser uden tvivl den vigtigste funktion, en bil besidder. Mange facetter, én vigtig funktion Når det...