Guide til den rigtige beskyttelse af dit ansigt

Kategori: Udstyr

Dato: 2 dec, 2020

Sponsoreret

Det er efterhånden gået hen og blevet et hverdagssyn at se på mundbind, ½ masker og visir til ansigtet. Der går desværre nok også lang tid før, at vi bliver fri for at beskytte os selv og andre imod den ødelæggende virus.

De fleste vælger at bære et af de kendte blå og hvide mundbind, men faktisk findes der også mange andre gode måder, som du kan beskytte ansigtet på. Blandt andet ved hjælp af ½ masker, briller og visirbriller.

Briller er gode, hvis du har brug for at beskytte dine øjne imod væsker eller splinter, dem kan du nemt bruge sammen med et mundbind. Ønsker du af forskellige grunde ikke at bruge et mundbind, kan du i stedet bruge et visir, som er designet til at dække dit ansigt. De fleksible visirer som du blandt mange andre værnemidler finder hos Lomax.dk, kan du nemt anvende i flere timer ad gangen, uden at de begynder at genere.

Visiret sidder fast omkring dit hoved ved hjælp af elastik eller velcro, og kan nemt vippes op og ned foran ansigtet. På grund af det transparente plastik er det også muligt for andre at mundaflæse, hvilket kan være praktisk i flere forskellige sammenhænge.

Hos den danske virksomhed Lomax.dk tilbyder de et stort udvalg af forskellige værnemidler. Heriblandt visir til ansigtet, mundbind til voksne og børn, håndsprit og engangshandsker i en god kvalitet.

Alt sammen for at du kan beskytte dig selv og andre for bakterier og den ødelæggende Coronavirus.

Skrevet af: Jonas Bjerg

Andre indlæg…

Hvilken varmekilde skal du vælge?

Hvilken varmekilde skal du vælge?

  Komfort og bekvemmelighed er noget af det vigtigste, når det kommer til at opvarme dit hjem. Der er mange forskellige varmekilder til hjemmet derude, og det er vigtigt at vide, hvilke der er de mest omkostningseffektive og miljøvenlige.   Her er en...

Vælg den rigtige autolift eller MC-lift til værkstedet

Vælg den rigtige autolift eller MC-lift til værkstedet

Enhver, der roder med biler eller motorcykler, ved, hvor vigtigt det er at have den helt rigtige lift til rådighed i hverdagen. Da der findes et bredt udvalg af forskellige lifte, bør du altid danne dig et overblik over udvalget, inden du køber en ny til dit værksted....

3 features til dit nye køkken

3 features til dit nye køkken

Et dansk køkken har en gennemsnitsalder på 10 år. Det lyder måske ikke af meget, men det er ikke så mærkeligt. Der er altid nye features tilgængelige for vores køkkener, og i takt med at vi bliver ældre, bliver de fleste af os også rigere.   Indbygningsspot Hvis...