Guide til den rigtige beskyttelse af dit ansigt

Kategori: Udstyr

Dato: 2 dec, 2020

Sponsoreret

Det er efterhånden gået hen og blevet et hverdagssyn at se på mundbind, ½ masker og visir til ansigtet. Der går desværre nok også lang tid før, at vi bliver fri for at beskytte os selv og andre imod den ødelæggende virus.

De fleste vælger at bære et af de kendte blå og hvide mundbind, men faktisk findes der også mange andre gode måder, som du kan beskytte ansigtet på. Blandt andet ved hjælp af ½ masker, briller og visirbriller.

Briller er gode, hvis du har brug for at beskytte dine øjne imod væsker eller splinter, dem kan du nemt bruge sammen med et mundbind. Ønsker du af forskellige grunde ikke at bruge et mundbind, kan du i stedet bruge et visir, som er designet til at dække dit ansigt. De fleksible visirer som du blandt mange andre værnemidler finder hos Lomax.dk, kan du nemt anvende i flere timer ad gangen, uden at de begynder at genere.

Visiret sidder fast omkring dit hoved ved hjælp af elastik eller velcro, og kan nemt vippes op og ned foran ansigtet. På grund af det transparente plastik er det også muligt for andre at mundaflæse, hvilket kan være praktisk i flere forskellige sammenhænge.

Hos den danske virksomhed Lomax.dk tilbyder de et stort udvalg af forskellige værnemidler. Heriblandt visir til ansigtet, mundbind til voksne og børn, håndsprit og engangshandsker i en god kvalitet.

Alt sammen for at du kan beskytte dig selv og andre for bakterier og den ødelæggende Coronavirus.

Skrevet af: Jonas Bjerg

Andre indlæg…

Fordele og ulemper ved køb af en brugt mobiltelefon

Fordele og ulemper ved køb af en brugt mobiltelefon

Hvis du ønsker at købe en ny mobiltelefon, spekulerer du sikkert på, om du skal anskaffe dig en ny eller en brugt. Det er et dilemma, som vi alle står over for på et eller andet tidspunkt.  Uanset om du hælder til at købe en ny eller en brugt mobiltelefon, skal du...

Find pakker med reservedele til BMW 1 serie

Find pakker med reservedele til BMW 1 serie

Er I på udkig efter reservedele til BMW 1 serie? I så fald bør I helt sikkert tage at klikke ind og besøge koedbmw.com, hvor I finder et stort og nøje udvalgt sortiment. KOED modtager særligt eksteriørdele, og I kan købe dem i forskellige samlede pakker.  Mange års...

Sådan bruger du en e-cigaret

Sådan bruger du en e-cigaret

Du er ikke den eneste, der er stødt på en e-cigaret i gadebilledet, og måske har du også allerede prøvet en. En e-cigaret bliver også kaldt for en elektronisk cigaret og fungerer i princippet på samme måde som en ganske almindelig cigaret med tobak. Men en e-cigaret...