Guide til den rigtige beskyttelse af dit ansigt

Kategori: Udstyr

Dato: 2 dec, 2020

Sponsoreret

Det er efterhånden gået hen og blevet et hverdagssyn at se på mundbind, ½ masker og visir til ansigtet. Der går desværre nok også lang tid før, at vi bliver fri for at beskytte os selv og andre imod den ødelæggende virus.

De fleste vælger at bære et af de kendte blå og hvide mundbind, men faktisk findes der også mange andre gode måder, som du kan beskytte ansigtet på. Blandt andet ved hjælp af ½ masker, briller og visirbriller.

Briller er gode, hvis du har brug for at beskytte dine øjne imod væsker eller splinter, dem kan du nemt bruge sammen med et mundbind. Ønsker du af forskellige grunde ikke at bruge et mundbind, kan du i stedet bruge et visir, som er designet til at dække dit ansigt. De fleksible visirer som du blandt mange andre værnemidler finder hos Lomax.dk, kan du nemt anvende i flere timer ad gangen, uden at de begynder at genere.

Visiret sidder fast omkring dit hoved ved hjælp af elastik eller velcro, og kan nemt vippes op og ned foran ansigtet. På grund af det transparente plastik er det også muligt for andre at mundaflæse, hvilket kan være praktisk i flere forskellige sammenhænge.

Hos den danske virksomhed Lomax.dk tilbyder de et stort udvalg af forskellige værnemidler. Heriblandt visir til ansigtet, mundbind til voksne og børn, håndsprit og engangshandsker i en god kvalitet.

Alt sammen for at du kan beskytte dig selv og andre for bakterier og den ødelæggende Coronavirus.

Skrevet af: VAIWFgy1Ju

Andre indlæg…

Professionelle momentnøgler til mekanikeren

Professionelle momentnøgler til mekanikeren

Som mekaniker er det alfa og omega, at du har professionelle momentnøgler til din rådighed på værkstedet. Det gør dit arbejde meget lettere og sikrer, at du ender med et veludført stykke arbejde, der gør dine kunder glade. De smarte momentnøgler Momentnøgler er smarte...

Mangler du en ordentlig boremaskine?

Mangler du en ordentlig boremaskine?

En boremaskine hører til i ethvert hjem. Mangler du den perfekte boremaskine, så se det store udvalg hos elektronik-lavpris.dk Har du et hus, et gør-det-selv-projekt, en lejlighed, et skab, der skal samles eller lignende, så kommer du ikke langt uden en boremaskine....

Alt hvad du behøver i din garage eller i værkstedet

Alt hvad du behøver i din garage eller i værkstedet

Lige meget om du flytter ind i et nyt hjem med din første garage eller dit første værksted, eller om du ønsker at gøre noget mere ud af din nuværende garage, er der nogle ting, alle bør have i deres garage. Hvis du udstyrer din garage med disse essentielle ting, vil...