Hvornår har sidst tjekket dine vandrør?

Kategori: Service

Dato: 25 jan, 2022

Sponsoreret

De er en stor del af vores hverdag, og alligevel stifter meget få mennesker bekendtskab med dem. Det er naturligvis hjemmets vandrør jeg henviser til her. Mange gange i løbet af dagen er du afhængig af, at dine vandrør spiller hundrede procent. Det kan være, når du bader, laver mad eller tænder radiatoren.

 

Alligevel vælger mange danskere at sparre den udgift, det er, at få en faguddannet til at kigge på, hvordan situationen står til. Og det er en dårlig økonomisk prioritering, da konsekvenserne ved at lade være, kan være endnu værre.

 

Gamle huse

Hvis du bor i ældre huse – måske endda i et hus, der er bygget i 1800-tallet, har du ingen jordisk chance for at vide, hvem der sidst har passet dine rør. Kombinerer man det med et hus, hvis byggematerialer der igennem årene kun er blevet mere porøse, har du et hus, der måske snart suger en masse vand til sig.

 

Hvis uheldet er ude

Sparer man den udgift, det er at få tjekket rør, risikerer man i værste tilfælde, at vandrørene sprænger. Sker det, vil dit hus på kort tid blive fyldt med tusindvis af liter vand. Det er noget rigtigt skidt for huset, der risikerer at blive fyldt med råd i alle vægge og gulve. Og tro mig, når jeg siger, at det er meget dyrt at få totalrenoveret huset.

Bor man for eksempel i en gammel villa i Vejle skal man kontakte VVS Vejle, for et tilbud.

 

Nye huse

I nye huse kan det også være en fordel at få tjekket sine vandrør. Mange nye huse bliver nemlig bygget med gulvvarme på badeværelset. Det er en luksus, med en bagside. Hvis dine rør lækker eller sprænger på badeværelset, risikerer du nemlig at kortslutte hele gulvvarmesystemet på et øjeblik.

Skrevet af: VAIWFgy1Ju

Andre indlæg…

Find pakker med reservedele til BMW 1 serie

Find pakker med reservedele til BMW 1 serie

Er I på udkig efter reservedele til BMW 1 serie? I så fald bør I helt sikkert tage at klikke ind og besøge koedbmw.com, hvor I finder et stort og nøje udvalgt sortiment. KOED modtager særligt eksteriørdele, og I kan købe dem i forskellige samlede pakker.  Mange års...

Mangler du en ordentlig boremaskine?

Mangler du en ordentlig boremaskine?

En boremaskine hører til i ethvert hjem. Mangler du den perfekte boremaskine, så se det store udvalg hos elektronik-lavpris.dk Har du et hus, et gør-det-selv-projekt, en lejlighed, et skab, der skal samles eller lignende, så kommer du ikke langt uden en boremaskine....

Opbevar din luksusbil i en specialbygget garage

Opbevar din luksusbil i en specialbygget garage

Der er mange danskere, som har en stor passion for specielle biler. Det kan være alt lige fra de klassiske gamle biler til de dyre og topmoderne af slagsen. Disse køretøjer kræver det bedste af det bedste, når de skal opbevares. Det er ikke alle, der har pladsen eller...