Kan bilen klare et roadtrip?

Kategori: Service

Dato: 30 maj, 2022

Sponsoreret

Fire varme dæk der æder Highway 66 meter for meter. Kalechen ned og vinden ruskende i håret, mens ’Viva Las Vegas’ brager ud gennem højtaleren. Solen bader den åbne kabine i lys og varme, der kun er udholdelig, fordi en duggende cola står klar i kopholderen.

 

Tanken om et roadtrip gennem Europa eller USA er en stor drøm for mange. Det er frihed og fred fra andre, mens med rider afsted i sin bil. Men inden man drager ud på det benzinslugende eventyr, bør man overveje om turen nu også kan gennemføres, uden videre problemer.

 

Tjek på mekanikken

Det absolut vigtigste at foretage sig, inden man pakker bagagerummet fuld af udstyr, er at få en mekanikers lægefaglige vurdering på bilen. For når først du er kørt mod solnedgangen, skal der et mirakel til, hvis du bryder ned lige foran et bmw værksted.

 

Det betyder, at bilen skal synes, også selvom det ikke er tid. Få også din mekaniker til at vurdere dine dæk. Måske kan de klare et år til under normale forhold, men på din kommende rejse udsætter du dem for alt andet end normalt pres.

 

Ny bil?

Hvis mekanikeren ikke er glad for idéen om et roadtrip, skal du tage et svært valg: droppe turen eller skifte bil.

 

Der er mange fordele ved at skifte bilen ud med en nyere model, når du skal afsted på et roadtrip. For det første er der spørgsmålet om komfort. Du kommer unægtelig til at tilbringe mange timer i bilsædet, så det kan lige så godt være et ordentligt sæde.

 

Desuden er der en økonomisk indgangsvinkel. Gamle biler sluger benzin, som var der hul i tanken. Så måske er der endda penge at sparre på hele turen, ved at skifte bilen ud til en mere brændstofsøkonomisk model.

Skrevet af: VAIWFgy1Ju

Andre indlæg…

Hvornår har sidst tjekket dine vandrør?

Hvornår har sidst tjekket dine vandrør?

De er en stor del af vores hverdag, og alligevel stifter meget få mennesker bekendtskab med dem. Det er naturligvis hjemmets vandrør jeg henviser til her. Mange gange i løbet af dagen er du afhængig af, at dine vandrør spiller hundrede procent. Det kan være, når du...

Find pakker med reservedele til BMW 1 serie

Find pakker med reservedele til BMW 1 serie

Er I på udkig efter reservedele til BMW 1 serie? I så fald bør I helt sikkert tage at klikke ind og besøge koedbmw.com, hvor I finder et stort og nøje udvalgt sortiment. KOED modtager særligt eksteriørdele, og I kan købe dem i forskellige samlede pakker.  Mange års...

Mangler du en ordentlig boremaskine?

Mangler du en ordentlig boremaskine?

En boremaskine hører til i ethvert hjem. Mangler du den perfekte boremaskine, så se det store udvalg hos elektronik-lavpris.dk Har du et hus, et gør-det-selv-projekt, en lejlighed, et skab, der skal samles eller lignende, så kommer du ikke langt uden en boremaskine....