Importér fra Tyskland og spar penge på din drømmebil

Kategori: Biler

Dato: 22 aug, 2023

Sponsoreret

Drømmer du om en bil i en dyrere prisklasse, men kan du ikke overskue de danske købspriser? Med flexleasing kan du få din drømmebil importeret fra Tyskland og dermed undgå at skulle betale fuld registreringsafgift. 

Sådan fungerer import af bil

Import af bil kan lyde som et større projekt, men i virkeligheden er det faktisk en ganske simpel proces. Vælger du for eksempel import af bil hos Focus Focus Flex Leasing, så står de for alt det praktiske – både i forhold til at finde og købe bilen samt at hente den hjem og gøre den køreklar til de danske veje.

Betaling af registreringsafgift under flexleasing

Når du flexleaser en importeret bil, skal du ikke betale den fulde registreringsafgift. I stedet betaler du løbende en månedlig procentdel af afgiften. Er din bil 0-3 måneder gammel, betaler du 2% af afgiften om måneden, og er din bil 3-36 måneder gammel, betaler du kun 1%.

Nyere brugte biler betaler sig bedst

Ved at flexlease en importeret bil med mindst 36 måneder på bagen sparer du mest på afgiften. For biler, der er fyldt tre år, slipper du nemlig afsted med kun at betale 0,5% af den samlede afgift om måneden. Uanset hvor stor en procentdel af afgiften du betaler om måneden, bliver det samlede beløb trukket fra den oprindelige registreringsafgift.

Import af bil og restværdi

Når du og dit leasingselskab indgår en aftale om at flexlease en importeret bil, fastsættes bilens restværdi. Restværdien er en estimeret fastsættelse af bilens salgspris efter din leasingperiode, og uanset om du selv ønsker at købe bilen eller sælge den videre, så er det dit ansvar at få bilen solgt til restværdiens pris. En fordel ved at sælge en importeret bil fra Tyskland er, at du også kan sælge den tilbage til Tysklands, hvor brugtbilsmarkedet er markant større end herhjemme.

Skrevet af: VAIWFgy1Ju

Andre indlæg…

Sådan vedligeholder du din bil

Sådan vedligeholder du din bil

Regelmæssig oliekontrol og skift: Et af de mest kritiske aspekter af bilvedligeholdelse er at holde øje med oliestanden og udføre regelmæssige olieskift. Olien smører motoren og sikrer optimal ydeevne. Kontrollér din bils manual for anbefalinger om...

Overvejer du at købe ny bil?

I dagens moderne samfund er fleksibilitet og bekvemmelighed mere værdifuldt end nogensinde før. Det gælder ikke kun i vores daglige rutiner, men også når det kommer til de store beslutninger i livet, som f.eks. at skifte bil. Privatleasing er blevet et populært...

Nøglefaktorer for dine medarbejderes trivsel

Nøglefaktorer for dine medarbejderes trivsel

I et travlt og dynamisk arbejdsmiljø er det afgørende at have de rette værktøjer til rådighed for at opnå succes. Et velorganiseret kontor, effektive arbejdsprocesser og moderne teknologi er blot nogle af de faktorer, der bidrager til en vellykket virksomhed. Der er...