Professionelle momentnøgler til mekanikeren

Kategori: Udstyr | Værktøj

Dato: 24 nov, 2020

Sponsoreret

Som mekaniker er det alfa og omega, at du har professionelle momentnøgler til din rådighed på værkstedet. Det gør dit arbejde meget lettere og sikrer, at du ender med et veludført stykke arbejde, der gør dine kunder glade.

De smarte momentnøgler

Momentnøgler er smarte i den forstand, at de har en speciel mekanisme, som en almindelig topnøgle ikke har. Denne mekanisme kan justeres således, at du kan skrue en møtrik eller bolt i med det rette moment eller den rette kraft. Derved får du de mest præcise og optimale arbejdsbetingelser i forhold til det, du skal skrue på.

Vælg det rette moment

Alt efter hvilken kraft du skal bruge til at skrue med, kan du kigge på momentnøglens måleenhed. Momentnøglers måleenhed angives i Nm (Newtonmeter). Du skal derfor undersøge, hvor stor en kraft en momentnøgle kan skrue med, inden du køber en specifik variant. Har du et cykelværksted, behøver momentnøglen ikke at have så meget kraft, som hvis den skal bruges på et bilværksted.

Klassiske momentnøgler vs. digitale momentnøgler

En klassisk momentnøgle er den gode gammeldags slags, hvor du selv indstiller momentet. Det er typisk i toppen af momentnøglen, at du selv har mulighed for at justere på kraften.

En digital momentnøgle er fremstillet, så du kan indtaste, hvilket moment du ønsker på momentnøglens display. Dette display viser desuden hele tiden, hvilket moment du har valgt at indstille den med.

Om du skal vælge den ene eller den anden momentnøgle kommer an på dig og dine præferencer.

Skrevet af: Josefine Tjerrild

Andre indlæg…

Hvilken varmekilde skal du vælge?

Hvilken varmekilde skal du vælge?

  Komfort og bekvemmelighed er noget af det vigtigste, når det kommer til at opvarme dit hjem. Der er mange forskellige varmekilder til hjemmet derude, og det er vigtigt at vide, hvilke der er de mest omkostningseffektive og miljøvenlige.   Her er en...

Vælg den rigtige autolift eller MC-lift til værkstedet

Vælg den rigtige autolift eller MC-lift til værkstedet

Enhver, der roder med biler eller motorcykler, ved, hvor vigtigt det er at have den helt rigtige lift til rådighed i hverdagen. Da der findes et bredt udvalg af forskellige lifte, bør du altid danne dig et overblik over udvalget, inden du køber en ny til dit værksted....

3 features til dit nye køkken

3 features til dit nye køkken

Et dansk køkken har en gennemsnitsalder på 10 år. Det lyder måske ikke af meget, men det er ikke så mærkeligt. Der er altid nye features tilgængelige for vores køkkener, og i takt med at vi bliver ældre, bliver de fleste af os også rigere.   Indbygningsspot Hvis...