Professionelle momentnøgler til mekanikeren

Kategori: Udstyr | Værktøj

Dato: 24 nov, 2020

Sponsoreret

Som mekaniker er det alfa og omega, at du har professionelle momentnøgler til din rådighed på værkstedet. Det gør dit arbejde meget lettere og sikrer, at du ender med et veludført stykke arbejde, der gør dine kunder glade.

De smarte momentnøgler

Momentnøgler er smarte i den forstand, at de har en speciel mekanisme, som en almindelig topnøgle ikke har. Denne mekanisme kan justeres således, at du kan skrue en møtrik eller bolt i med det rette moment eller den rette kraft. Derved får du de mest præcise og optimale arbejdsbetingelser i forhold til det, du skal skrue på.

Vælg det rette moment

Alt efter hvilken kraft du skal bruge til at skrue med, kan du kigge på momentnøglens måleenhed. Momentnøglers måleenhed angives i Nm (Newtonmeter). Du skal derfor undersøge, hvor stor en kraft en momentnøgle kan skrue med, inden du køber en specifik variant. Har du et cykelværksted, behøver momentnøglen ikke at have så meget kraft, som hvis den skal bruges på et bilværksted.

Klassiske momentnøgler vs. digitale momentnøgler

En klassisk momentnøgle er den gode gammeldags slags, hvor du selv indstiller momentet. Det er typisk i toppen af momentnøglen, at du selv har mulighed for at justere på kraften.

En digital momentnøgle er fremstillet, så du kan indtaste, hvilket moment du ønsker på momentnøglens display. Dette display viser desuden hele tiden, hvilket moment du har valgt at indstille den med.

Om du skal vælge den ene eller den anden momentnøgle kommer an på dig og dine præferencer.

Skrevet af: Josefine Tjerrild

Andre indlæg…

Find pakker med reservedele til BMW 1 serie

Find pakker med reservedele til BMW 1 serie

Er I på udkig efter reservedele til BMW 1 serie? I så fald bør I helt sikkert tage at klikke ind og besøge koedbmw.com, hvor I finder et stort og nøje udvalgt sortiment. KOED modtager særligt eksteriørdele, og I kan købe dem i forskellige samlede pakker.  Mange års...

Sådan bruger du en e-cigaret

Sådan bruger du en e-cigaret

Du er ikke den eneste, der er stødt på en e-cigaret i gadebilledet, og måske har du også allerede prøvet en. En e-cigaret bliver også kaldt for en elektronisk cigaret og fungerer i princippet på samme måde som en ganske almindelig cigaret med tobak. Men en e-cigaret...

Guide til den rigtige beskyttelse af dit ansigt

Guide til den rigtige beskyttelse af dit ansigt

Det er efterhånden gået hen og blevet et hverdagssyn at se på mundbind, ½ masker og visir til ansigtet. Der går desværre nok også lang tid før, at vi bliver fri for at beskytte os selv og andre imod den ødelæggende virus. De fleste vælger at bære et af de kendte blå...