Det kan du bruge en kompressor til

Kategori: Service

Dato: 29 sep, 2020

Sponsoreret

Tænker du over, hvad en kompressor kan bruges til? Så er det korte svar: En kompressor kan bruges til stort set alt. Det er nemlig en temmelig avanceret maskine, der er i stand til at komprimere luft, så du får et øget lufttryk.

Det er lige præcis det lufttryk, du kan udnytte i forbindelse med en masse forskellige arbejdsopgaver. Så har du en kompressor i garagen, har du et yderst anvendeligt redskab.

Sprøjtemal ved hjælp af en kompressor

Du har mulighed for at spare en masse tid ved at sprøjtemale ved hjælp af en kompressor. Det går nemlig langt hurtigere end, hvis du bruger en pensel.

En anden fordel er, at det heller ikke er lige så anstrengende at sprøjtemale, som det er at anvende en pensel til formålet. Sidst men ikke mindst får du ofte et langt pænere resultat ud af det.

Få luft i dækkene

En kompressor er ligeledes en glimrende lille hjælper, når du skal have luft i dæk. Du kan eksempelvis sikre, at hele familien kan komme sikkert i skole eller på arbejde på en cykel uden flade dæk.

Har du en bil, kan du lynhurtigt opretholde dæktrykket ved at tilføre dækkene luft ved hjælp af kompressoren.

Du vil desuden heller ikke opleve, at du pludselig ikke kan komme på genbrugspladsen eller hjælpe med en flytning med din trailer på grund af dæk, der er lidt småflade. Du kan hurtigt få gjort traileren klar, når du bruger din kompressor.

Skrevet af: Villads Jensen

Andre indlæg…

Kan bilen klare et roadtrip?

Kan bilen klare et roadtrip?

Fire varme dæk der æder Highway 66 meter for meter. Kalechen ned og vinden ruskende i håret, mens ’Viva Las Vegas’ brager ud gennem højtaleren. Solen bader den åbne kabine i lys og varme, der kun er udholdelig, fordi en duggende cola står klar i kopholderen.  ...

Hvornår har sidst tjekket dine vandrør?

Hvornår har sidst tjekket dine vandrør?

De er en stor del af vores hverdag, og alligevel stifter meget få mennesker bekendtskab med dem. Det er naturligvis hjemmets vandrør jeg henviser til her. Mange gange i løbet af dagen er du afhængig af, at dine vandrør spiller hundrede procent. Det kan være, når du...

Find pakker med reservedele til BMW 1 serie

Find pakker med reservedele til BMW 1 serie

Er I på udkig efter reservedele til BMW 1 serie? I så fald bør I helt sikkert tage at klikke ind og besøge koedbmw.com, hvor I finder et stort og nøje udvalgt sortiment. KOED modtager særligt eksteriørdele, og I kan købe dem i forskellige samlede pakker.  Mange års...